085 06 09 029

Webshop laten maken

Webshop laten maken?

Wil jij online jouw producten verkopen en meer omzet genereren? Wij maken WordPress websites met WooCommerce om jouw klanten de optimale webshop ervaring te geven. De meeste mensen kiezen voor deze oplossing, omdat het erg gebruiksvriendelijk is en je gemakkelijk zelf producten toe kan voegen. De webshop is snel, betrouwbaar en wordt conversiegericht opgebouwd. We willen er altijd voor zorgen dat jouw webshop optimaal presteert en dat klanten gemakkelijk door de webshop heen navigeren.

Wil jij samenwerken?

Neem contact op!

Klaar om van start te gaan? Kom in contact met een van onze specialisten. We plannen samen vrijblijvend een kennismakingssessie in waarbij we gaan kijken naar jouw groei mogelijkheden!

Tarieven

Waarom een webshop van Websitetalent?

Websitetalent is een zeer ervaren en betrouwbare partner op het gebied van webdesign. Onze web professionals hebben ervaring met met maken van Webshops en WooCommerce.

Waarom een webshop?

Online verkoop is de laatste tijd erg populair geworden. Het is handig als je bedrijf wat extra omzet kan gebruiken naast je huidige werkzaamheden. Een webshop is dus een goed midden om: Online vindbaar te zijn, extra omzet te krijgen, meer mensen die je bedrijf herkennen en makkelijk in contact komen met je klanten 

Onze webshops worden gemaakt met een plug-in genaamd WooCommerce. Dit is de meest gebruikte plug-in voor het maken van webshops via WordPress. Het is erg gebruiksvriendelijk en makken bij te houden voor jou als ondernemer. Je kunt dus gemakkelijk je eigen producten invoeren, categorieën toevoegen en alle andere extra’s toepassen om je shop nog meer naar jouw hand te zetten.

Als je jouw producten online wilt verkopen en een groter publiek wilt bereiken is een webshop dé oplossing voor jou! Bekijk onze tarieven hier.

Geen zorgen meer over jouw website