085 06 09 029

Online vindbaarheid (SEO)

Wil je ook bovenaan komen in Google?

Om je website te vinden op verschillende zoekmachines heb je een hoop mogelijkheden om je site vindbaar te maken. SEO betekent: Search Engine Optimization wat staat voor Zoekmachineoptimalisatie. Veel mensen vragen ons hoe het kan dat ze niet gevonden worden of hoe het kan dat ze niet gelijk bovenaan staan in Google? Dit kost veel onderzoek en tijd om alles te optimaliseren, vooral in deze tijd met veel concurrentie.

Wil jij samenwerken?

Neem contact op!

Klaar om van start te gaan? Kom in contact met een van onze specialisten. We plannen samen vrijblijvend een kennismakingssessie in waarbij we gaan kijken naar jouw groei mogelijkheden!

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Omdat we al jaren bekend zijn met deze termen zijn we er ook goed in geworden. Al zeggen we het zelf… Maar wat levert dit nou voor jou op?

Wat is SEO?

SEO staat dus voor Search Engine Optimization oftewel, Zoekmachineoptimalisatie. Dit helpt je op jouw website goed in de zoekmachine vindbaar te zijn. Makkelijk toch? Nou.. er komt heel wat bij kijken.

Je moet van tevoren dus goed bepalen wat jouw doelgroep is en/of welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Je kunt tools gebruiken zoals Semrush om goede keywords te vinden die je helpen je site vindbaar te maken. Helaas kost dat wel veel geld. Een goed alternatief kan zijn Google Keyword Planner of Google Trends. Ook met een WordPress website kun je Yoast SEO gebruiken om je pagina te optimaliseren voor keywords.

Om een goede DA en PA te behalen maken we gebruik van backlinks. Dit zijn linkjes die verwijzen naar jouw website om deze meer autoriteit te geven om aan Google te laten zien dat jouw pagina ook echt waarde heeft. Je kunt linkjes plaatsen op verschilende pagina’s zoals: marketing-bedrijven.

Als je zelf geen verstand hebt van SEO kun je jezelf er natuurlijk in verdiepen. We snappen dat niet iedereen daar zin en tijd voor heeft. Wij hebben daarom per website pakket een aangepast SEO pakket die we kunnen toepassen voor jouw website om je beter vindbaar te maken op de zoekwoorden die relevant zijn voor jou bedrijf.

Wil je meer weten? Neem dan even Expertpagina met ons op!

Hoe gaan wij te werk?

Zoekwoordonderzoek

Om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website is het belangrijk dat we dit goed onderzoeken. We zorgen ervoor dat we alle relevante zoekwoorden verzamelen en categoriseren om te gebruiken voor jouw website. Dit houden we allemaal netjes en overzichtelijk bij in een Excel sheet.

Is het haalbaar?

Sommige zoekwoorden zijn heel moeilijk om op gevonden te worden, omdat ze simpelweg teveel concurrentie hebben. Je kan je bijvoorbeeld voorstellen dat bijvoorbeeld een bedrijf als Apple of H&M al een grote marktpositie hebben op Google. We zullen dus gaan kijken welke zoekwoorden bij jou passen die ook haalbaar zijn om op te ranken.

Toepassen

We zullen jouw website scannen om te kijken waar verbetering te halen valt. De zoekwoorden zullen we toepassen in teksten, koppen en andere plekken waar enige zoekwoorden voor zullen komen. D.m.v. de handige tool van Yoast SEO kunnen we dit makkelijk en overzichtelijk voor jou opzetten.