085 06 09 029

Adverteren op Social Media

Social Media Advertising uitbesteden?

Bij Social Media denken mensen al snel aan de leuke vakantie kiekjes die op Facebook worden geplaatst, maar Social Media is veel meer dan dat. Het is een van dé perfecte mogelijkheden om jouw bedrijf aan de buitenwereld te laten zien. Social Ads houdt in dat we advertenties laten zien aan een specifieke doelgroep op Facebook, instagram en/of LinkedIn.

Wil jij samenwerken?

Neem contact op!

Klaar om van start te gaan? Kom in contact met een van onze specialisten. We plannen samen vrijblijvend een kennismakingssessie in waarbij we gaan kijken naar jouw groei mogelijkheden!

Waarom zou je een Social Ads laten uitbesteden?

Websitetalent is een zeer ervaren en betrouwbare partner op het gebied van Social Media Advertising. Onze web professionals hebben ervaring met alle social kanalen en staan altijd voor je klaar!

Wat doen we voor jou?

Strategie

Na jouw aanvraag bepalen we een gespaste strategie. Of je nu een website bij ons hebt lopen, of al een website hebt, dat is geen probleem. We gaan kijken naar de wensen die je hebt en gaan get doel goed formulieren. Op basis van deze informatie maken wij een op maat gemaakte strategie die je eenmalig betaald. Wij geven hierbij aan hoeveel uur wij per maand krijt zullen zijn om de advertenties te optimaliseren zodat jouw Ads als een zonnetje zullen lopen.

Aan de slag!

Wij hanteren een opstart tarief om alle advertenties te maken en jouw Ads account goed op te zetten. Deze prijs varieert per strategie. Daarna gaan we voor een bepaald aantal uur per maand aan de slag om de advertenties te optimaliseren en bij te houden zodat we snel kunnen schakelen om nóg betere resultaten te behalen.

Heb je interesse in een Social Ads strategie? Vraag een offerte aan!

Wat is het doel van Social Ads?

Bekendheid

De bekenheidsfase houdt in dat je jouw bedrijf laat zien aan de juiste doelgroep. Het doel van deze fase is om meer likes, reacties en mensen te krijgen die je bericht delen. Zo wordt jouw naam bekender bij de doelgroep.

Overweging

In deze fase kunnen we ons gaan focussen op: Verkeer, betrokkenheid, App installaties, Video views, Leads generatie en berichten. Ze hebben jouw bedrijf al gezien en gaan nu de overweging maken om een actie te ondernemen. Hierbij is het belangrijk dat we de juiste content voorstellen om uiteindelijk tot actie over te gaan.

Conversie

Uiteindelijk is het doel om de bezoeker een actie te laten ondernemen. Dit kan een aankoop zijn, download of contactformulier dat ingevuld is.