085 06 09 029

tarieven

Website pakketten op maat gemaakt

Website laten maken kosten

Je hebt de stap genomen om een website te laten maken en vraagt je af  “wat kost het maken van een website nou eigenlijk?” Om op die vraag een concreet antwoord te geven is erg lastig, omdat er vele aanbieders zijn en veel verschillende wensen. De meeste goede starter websites en landingspagina’s kunnen gemaakt worden een prijs van tussen de €750,- en €1.300,-. 

Het ligt maar net aan want jouw wensen zijn en de grootte van je budget. Sommige bedrijven hebben niet veel nodig en willen gewoon iets simpels, maar er zijn ook bedrijven bij die alles op alles wil zetten om de beste website te krijgen!

Maar hoe vind je nou de prijs die bij jou past? En welke kosten komen daar verder nog bij kijken om jouw website online te krijgen en te houden. Wij zullen de vragen hieronder beantwoorden!

Tarieven

Wat is het doel van de website?

Pagina met info of conversie

Wil je een één pagina die zorgt dat alle informatie op 1 plek te vinden is? Dan is een landingspagina een goede optie. Een landingspagina wordt ook vaak gebruikt als conversie pagina. Dit houdt in dat de pagina zo ingedeeld wordt dat de bezoeker als het ware door de pagina heen geleid wordt om uiteindelijk een actie te ondernemen. Dit kan zijn een aankoop doen, kennismakingsgesprek in te plannen, e-book te downloaden. Noem maar op! De vanaf prijs voor deze optie is €750,-

Leadaanvragen / Offertes / Contact

Dit soort websites worden het meeste gebruikt door bedrijven. Dit zijn de websites die meerder pagina’s hebben met informatie. Een basis menustructuur zou bijvoorbeeld zijn: Home – over ons – projecten – blog – vacatures -contact. Bij deze optie gaat het er om dat je de bezoeker laat zien wat je doet en waar je goed in bent. Zo geef je iedereen een goed beeld om uiteindelijk de keus te maken om zaken met jou te doen. De vanaf prijs voor deze optie is €1.750,-

Webshop / Producten online verkopen

Wil je jouw producten online verkopen? Dan is de keus erg duidelijk. Jij hebt een webshop nodig! Een webshop zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke manier je producten aan een grote doelgroep kan laten zien. De website wordt opgebouwd in WordPress met een WooCommerce module. Dit is de meest toegankelijke manier om jouw producten te verkopen. De vanaf prijs voor deze optie is €2,995,-

Vraag een website scan aan!

Binnen 48 uur ontvang je advies!

Heb je al een website, maar wil je gaan voor meer bezoekers, offertes, leads en contactaanvragen?

Extra website kosten?

Domeinnaam

Hier begint het eigenlijk mee. De naam van je website! Je hebt vast wel een goed beeld van je website naam. Natuurlijk checken we even of deze nog beschikbaar is. mocht dit niet zo zijn, denken we graag mee naar een andere naam. Een domein zal ongeveer een paar euro per maand kosten

Hosting

Hosting houdt eigenlijk in dat we een plekje op een server reserveren waar jouw website op komt te staan. Een website bouwt al snel veel geheugen op naar mate je veel foto’s en video’s toevoegd. Al dat geheugen moet ergens opgeslagen worden. Een hosting pakket met backups zal tussen de 15 en 50 euro zitten, afhankelijk van de grootte van de website.

Onderhoud & Beveiliging

We willen natuurlijk wel dat jouw website goed blijft draaien en dat niks achter loopt qua updates. Onze onderhoudspakketten houden in dat we zorgen dat alles veilig en up-to-date is, maar ook dat als je een aanpassing wilt doen, je dat maar aan ons hoeft door te geven! We passen dan binnen 24 uur de wijziging door op je website, Je kunt er natuurlijk de website in eigen beheer te doen dat is ook geen probleem! Een onderhoudspakket begint vanaf €125,- per maand en kan oplopen tot een oneindig bedrag. Het ligt er maar net aan hoeveel uur wij kwijt zijn met het onderhouden van jouw website.

Tarieven

Tarieven

Hieronder vind je onze prijsindicaties per soort website. De kosten kunnen variëren op basis van jouw wensen, vraag een offerte aan voor een indicatie op maat!

Landingspagina

€ 750,-

Starter

€ 1.750,-

Compleet

€ 2.500,-

Webshop

€ 2.995,-

Extra website services

Domein & Hosting

Maandelijkse tarieven.

Domein + Hosting

25,-

Een eigen domeinnaam (bijvoorbeeld .nl, .be of .com) en een veilige plek voor jouw website in onze shared hosting met SSL.

Domein + Hosting, E-mail & Back-ups

30,-

Alles van bovenstaand, inclusief e-mail met ruimte voor tot wel 100 accounts en wekelijkse back-ups, zodat nooit iets verloren gaat.

Private Hosting

60,-

Jouw website volledig exclusief gehost voor optimale snelheid en veiligheid. Inclusief alle bovenstaande extra's.

Onderhoud

Maandelijkse tarieven.

Klein

125,-

Voor het regelmatig wijzigen van teksten en afbeeldingen.

Maximaal af te nemen uren: 2,5 uur p/m

Groot

300,-

Ideaal voor websites die nooit af zijn. Alles van bovenstaand pakket, inclusief mogelijkheid voor extra (SEO) optimalisatie en uitbreidingen.

Maximaal af te nemen uren: 6 p/m

Volledig

1.500,-

Voor het regelmatig wijzigen van teksten en afbeeldingen en uitbreiden of optimaliseren van de website. Inclusief alles van bovenstaand.

Maximaal af te nemen uren: 30 p/m

Online marketing campagne

Nu je eenmaal een website hebt, is het slim om er gebruik van te maken! Zorg met behulp van een op maat samengesteld marketingplan voor meer leads en gebruik je site als conversiemachine.

*Alle tarieven zijn exclusief BTW. Voor alle pakketten geldt een opzegtermijn van 12 maanden tenzij anders overeengekomen.

Wat wordt nu de keuze?

We snappen dat het lastig is direct een keuze te maken welke website pakket je gaat nemen. Als je de informatie hierboven een beetje hebt kunnen lezen, heb je alvast een idee wat er bij een website komt kijken. 

Wat voor website jij wilt? Dat is helemaal aan jou! Wij kunnen ervoor zorgen dat we een website op maat leveren. Of het nu een ‘christina von dreien’ website is of een ‘bol.com’ achtige website. 

Mocht je nu nog vragen hebben of zomaar even kennis willen maken, dat kan zeker! We komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken voor jouw website.

Voor mijn bedrijf in videoproducties een website laten maken bij Websitetalent. Ben je zelf druk met je eigen business? Geen probleem, Websitetalent luistert en verwerkt super goed jouw idee bij een website.
Laurens van de Camp
VDCAMP Media
5/5
Compac Services B.V. maakt al sinds dag èèn gebruik van de diensten van Websitetalent. Elke keer zijn wij weer positief verrast over het eindresultaat en de samenwerking daar naar toe. Het team van Websitetalent staat altijd voor ons klaar. Keep up the good work boys!
Tom den Boer - Compac
Tom den Boer
Compac Services
5/5
Onlangs hebben wij hier ons logo, onze website én een animatievideo laten maken. We zijn heel tevreden met het eindresultaat! Goede communicatie én goede tarieven zorgt voor een fijne samenwerking. Zeker een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij online marketing of een website! Mastwerk B.V.
Bram Wittenberg
Bram Wittenberg
Mastwerk B.V.
5/5