085 06 09 029

Landingspagina / Conversiepagina

Landings- pagina laten maken?

Wij noemen een landingspagina ook wel een conversiepagina. Deze one-pager zorgt ervoor dat jouw bezoekers de informatie krijgen die ze nodig hebben en daarna tot actie over gaan. Er handig als je graag mensen een afspraak wil laten maken of een training aan te schaffen.

Wil jij samenwerken?

Neem contact op!

Klaar om van start te gaan? Kom in contact met een van onze specialisten. We plannen samen vrijblijvend een kennismakingssessie in waarbij we gaan kijken naar jouw groei mogelijkheden!

Landingspagina Maken

Waarom zou je een landingspagina laten maken door ons?

Websitetalent is een zeer ervaren en betrouwbare partner op het gebied van webdesign. Onze web professionals hebben ervaring met WordPress websites en staan altijd voor je klaar!

Wat is een landings pagina / conversie pagina

Wij gebruiken een landingspagina meestal om mensen maar 1 actie uit te laten voeren. Alle kleuren, knoppen, tekst en opbouw zijn zo bedoeld om de bezoeker te begeleiden door de pagina om uiteindelijk een actie te ondernemen. 

Deze soort pagina’s worden conversiepagina’s genoemd.

Ook worden onze landingspagina’s gebruikt voor kleine bedrijven die net starten en nog geen groot budget hebben voor een grote website. Hier kun je dus al je basis informatie op kwijt om je bezoeker meer informatie te geven over wat je doet en wat bijvoorbeeld je prijzen zijn.

Wil je toch een grotere website? Dat is zeker mogelijk! Neem contact op of kijk bij WordPress website laten maken.