085 06 09 029

over ons

Wij zijn
websitetalent(en)

Wij zijn jouw partner op het gebied van webdesign

Al vanaf kleins af aan zijn wij geïnteresseerd in het maken van een digitale wereld in de vorm van een website. Helaas hadden we toen de kennis en middelen nog niet om dit te realiseren. Uiteindelijk kwamen we op het pad van webdesign en er ging een wereld voor ons open!

We zijn begonnen met het maken van websites voor familie en vrienden, waarvan we veel positieve feedback kregen op onze websites.

In 2019 hebben we besloten om ons bedrijf kenbaar te maken aan de buitenwereld en om ondernemers en particulieren te helpen met het maken van hun website en webshop! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Webflow en WordPress websites.

Wil je graag even
kennismaken?

onze kernwaarden

Waar wij voor staan

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij er zeker van willen zijn dat jij een website krijgt waar we allebei trots op zijn, gaan we door totdat we dat hebben bereikt.

Samenwerking

Wij willen samen iets bouwen! Of het nu een webshop is of een landingspagina. We streven altijd naar een ervaring waar we samen 100% goed gevoel bij hebben gehad.

Resultaat

Niemand wil van een koude kermis thuiskomen. Dat willen we dus ook ten alle tijden voorkomen. We zijn enthousiaste talenten die doorgaan totdat jij tevreden bent.